Kitchen designed and installed for Mr and Mrs G, Nottingham NG13 (Second project)

The Brief 

As with their bathroom, the old tired kitchen was not to their taste. New layout, better function, new style! All created by one of our designers at our Bingham showroom. The rest of the team were ready  to get the ball rolling with the installation!

The Project

Mr and Mrs G had other building work to complete within the house, so our usual prep work was already completed before we started installing the kitchen#cleanslate

The overall chosen style was a classic look using Second Nature Fitzroy in two colours, Partridge Grey and Slate. The wall units were extra tall to make use of every bit of possible storage space…no more cleaning on top of the cupboards!

To take advantage of cupboard space, we installed a Le Mans corner solution and pull out larder unit. 

Framing the fridge freezer with matching units provided extra storage space and created another focal point.

The worktop was created using Duropal Quartz Stone white with matching upstand and breakfast bar. The splash back was created using made to measure glass which compliments the range cooker and hood beautifully.

Check out the ‘Before’ and ‘After’…

TOP