Mr H

The Brief

Mr H of Bingham,  Nottinghamshire was going through a phase of home improvements and wanted his bathroom to reflect the rest of his modern home. He came to us wanting a look that was very neat and wouldn’t date.

The Project

Mr H wanted his new bathroom to have a very sleek aesthetic that would reflect the modern style of his Bingham property and deliver everything he needed for a practical space that would be used daily. He opted for a white vanity unit and mirrored cabinet for useful, try attractive storage and with regards to his suite he went for a Bene basin with pillar taps, cypress w/c and space shaped bath and panel.

The flow silver wall tiles, single panel bath screen,Waipori thermostatic mixer shower and chrome, double towel rail bring this bathroom screaming into 2015!

TOP